BERGS-WP

Een Pro Design Responsive Wordpress Website

Als ondernemer wil je natuurlijk ook goed op internet gevonden kunnen worden, en moet je website er goed uitzien op je pc, tablet en mobiele telefoon. Bezoekers een gebruiksvriendelijke website laten ervaren waarbij jouw diensten optimaal naar voren komen.

Website

 • Responsive Ontwerp
 • CMS systeem

Branding

 • SEO
 • Google Analytics

Webshop

 • Sisow/Mollie implementate
 • Woocommerce

BERGS WP
Pro design Responsive Wordpress Website

Als kleine ondernemer wil je geen kapitaal kwijt zijn aan het maken en het onderhoud van je website. Maar je wilt wel goed gevonden en gezien kunnen worden op een mobiele telefoon, tablet en pc. Ik begrijp dat zelf heel goed. Daarom bied ik professionele ontwerpen aan die aan de huidige eisen voldoen. Ik maak elke pagina SEO proof en laat je de traffic zelf inzien via je telefoon. Ik heb een selecte keuze gemaakt van tools die heel goed werken en naar wens zijn aan te passen.

Ron Bergs, entrepreneur

Prijzen

Wat kost een website

Een website heb je al vanaf 499,- (exclusief btw). Hiervoor krijg je maximaal 5 pagina's en kun je 20 foto's aanleveren die je eventueel wilt gebruiken. Tevens installeer ik google analytics die u middels de app op uw telefoon kunt gebruiken. Hiermee is te zien hoeveel traffic u genereert en waar men naar kijkt, klikt en zoekt. Natuurlijk krijgt u ook een beveiligd contactformulier (met google captcha) zodat u geen automatische spam binnenkrijgt.

Wat kost een webshop

Een webshop heb je al vanaf 799,- (exclusief btw). Hiervoor krijg je een website met Woocommerce als winkel geinstalleerd. U kunt kiezen tussen twee betaalsystemen te weten, Sisow en Mollie. Heeft u zelf een andere voorkeur dan is dat te bespreken. Verder kunt u tot 20 producten laten plaatsen met afbeelding en productinformatie. 

Hoe lang duurt het ongeveer

Een basis website en webshop kan binnen een mand worden opgeleverd. Afhankelijk van uw wensen kan het dus korter of langer duren. Voor spoedopdrachten wordt een meerprijs berekend om u voor te laten gaan op andere klanten in het basispakket. De meerprijs hangt af van de mogelijkheden en beschikbare tijd.

Kan ik zelf pagina's aanpassen

Worpdress is een CMS systeem, en allang niet meer alleen voor het maken van een blog. Desgewenst kunt u zelf teksten van pagina's aanpassen of foto's en producten toevoegen. U dient wel rekening te houden met de SEO bij het wijzigen van teksten en toevoegen nieuwe producten

Wat kost SEO

Om uw website goed gevonden en geindexeerd laten worden door zoekmachines kunt u elke pagina (productpagina) kieze voor SEO, oftewel Search Enging Optimalisation. Dit kan vanaf 199,- (exclusief btw) bij een basis website en voor 299,- (exclusief btw) voor een basis webshop.

overige opties

Bij een webshop wilt u misschien wel een keurmerk toevoegen. Dit is een traject dat u zelf kunt aanvragen bij de desgewenste leverancier van uw voorkeur. Zodra u aan de eisen voldoet kunt u het het logo en de voorwaarden door mij op de website laten toevoegen. 

Wilt u uw betalingsverkeer extra veilig laten verlopen dan is een SSL certificaat nodig. Hiermee ziet u in de url https staan en wordt deze groen van kleur. Dit certificaat kunt u bij diverse hostingbedrijven aanvragen en ligt qua prijs rond de 35,- euro per jaar.

Wilt u een domein via mij laten registreren en hosten dan is dat ook mogelijk. Een domeinregistratie kan al vanaf 20,- per jaar en uw website hosten kan al vanaf 2,- euro per maand. Vraag via het contactformulier naar de specificaties. Binnekort kan dit automatisch via de website.

Extra werkzaamheden kosten 65,- per uur (exclusief btw).

Als ik andere wensen heb

Mocht u nog meer wensen hebben dan bekijk ik voor u wat de mogelijkheden en opties zijn. Hiervoor krijgt u dan een apart prijsopgave.

Stel hier je vraag of verzoek

Otto Beerepoot
Short Interim

Contact

 • mobiel

  +31 6 5539 5509

 • E-mail

  mail@ottobeerepoot.nl

 • Adres

  Lisdoddelaan 28

  1087KA Amsterdam

Otto Beerepoot 2020