BERGS-CAREER

Inzicht geven in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Ondersteuning op het gebied van je carriere. Zoek je werk of weet je niet goed wat bij je past, ik zorg voor passende begeleiding. Zowel bij de instroom als uitstroom van medewerkers als voor de individu op de arbeidsmarkt weet ik je in beweging te krijgen.

Outplacement

Wanneer het onvermijdelijke gebeurt en er afscheid genomen moet worden van een of meerdere werknemers, dan is wel zaak deze nog even goed te begeleiden naar ander werk. Een traject waarbij het gaat om oriënteren en solliciteren, wat zijn de kansen op de arbeidsmarkt met de eigen mogelijkheden.

Loopbaanadvies

Wanneer je vastloopt in je carrière en even niet meer weet hoe je dit moet aanpakken, dan kan loopbaanadvies helpen je weer richting te geven. Ontdekken wat bij je past, wat je belangrijk vindt en welk perspectief op de arbeidsmarkt je hebt. 

Werving & Selectie

Wil je als organisatie nieuw personeel aannemen en merk je dat je daar niet echt de volledige aandacht aan kunt besteden, dan kan TASKrecruitment uitkomst bieden. Met oprechte interesse en betrokkenheid worden alle kanalen online en offline ingezet om de juiste kandidaat te vinden.

Als Erkend & Gecertificeerd Loopbaanprofessional blijf ik up to date van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en houd ik mijn kennis scherp door het volgen van trainingen en workshops.

Ik werk samen met andere zakeleijk professionals om elkaar te versterken. W&S en het inzetten van assessments om kandidaten zo goed mogelijk te kunnen screenen en voor te dragen aan de opdrachtgever.

Stel hier je vraag of verzoek

Otto Beerepoot
Short Interim

Contact

 • mobiel

  +31 6 5539 5509

 • E-mail

  mail@ottobeerepoot.nl

 • Adres

  Lisdoddelaan 28

  1087KA Amsterdam

Otto Beerepoot 2020